Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Kartoflerne er forkogte, og det giver dem en rigtig lækker blødhed, når bacon afgiver smag ned ifadet
Den rullede mørbrad brunes på alle sider på panden, og ligges derefter i et ildfastfad. Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbrad og lidt røget svinemørbrad
Du kan spise det stegt, fyldt, indbagt eller svøbt. Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Brun mørbraden iolie på alle sider og læg i et ovnfast fad. Jeg synes, at svinemørbrad er et fantastisk stykke kød, fordi det kan tilberedes på så mange forskellige måde
Det er resultatet af, at jeg rigtig godt kan lide begge dele, ikke kunne skaffe et svineslag, som ellers skulle bruges til porchetta og at jeg havde en svinemørbradi fryseren, som gerne ville bruges
Det blev en ret, fyldt med masser af grøntsager og som samtidig var ganske børnevenlig. Kødet var ganske smagfuldt, men også en smule tørt og derfor ville et bedre alternativegentligt være et kyllingebryst eller en svinemørbrad
Jeg lavede denne lækre fyldtesvinemørbradiparmaskine. Jeg har ikke mål på de forskelligeingrediensertil fyldet, men husk at svinemørbraden skal kunne lukkes
Tag dem af panden og læg dem i et ildfastfad. Estragon svinemørbrad. Dette er en af mineyndlingsopskrifter, som er lavet tilfamilie og venner masser af gange med succes
Mørbraden afpudses og skæres op på langs og lægges i et smurt fad. Den her opskrift er en jeg tit vender tilbagetil - her hjemme er virigtig glade for den og når jeg serverer den for gæster er de også altid begejstrede
Forleden aften fik jeg lavet en dejlig omgang fyldt mørbrad. Fyldt mørbrad. Hælder du lidthvidvin ned ifadet, får du en dejlig sky, der kan bruges til en meget lækker sovs