Afpuds svinemørbraden for fedt, sener og evt. Krydr godt med groft salt og peber. Læg baconskiverne ud på et skærebræt, så de overlapper hinanden, og læg mørbraden ovenpå
Et taknemmeligt stykke kød at lave hurtigt, nemt og mange forskellige retter af, er svinemørbrad. Jeg snørede den med hvid bomuldssnor og lagde derefter bacon rundt om
Samtidig har jeg fryseren fyldtmed brunkagedej, som kun venter på at blive bagt. Bacon skæres i tern, champignon renses og skæres i skiver, løgene finthakkes og det samme med tomaterne
Grillede, fyldte tomater. Svinemørbradmedbacon og persille. Svinemørbradmed kokos i wok Rejer. Afpuds mørbraden og ‘gnid’ den med persille og vikl bacon om
Hvorfor ved jeg ikke, for vores “grise-skuffe” i fryseren er den største og den er altid fyldt. Dernæst kommer svinemørbrad, som vi som regel ikke er ret kreative med