Den fyldtesvinemørbrad er hurtigt lavet og bliver meget saftig og utroligt velsmagende – og så ser den endda super indbydende ud til både hverdag og fest
Samtidig har jeg fryseren fyldtmed brunkagedej, som kun venter på at blive bagt. Jeg havde desværre ikke noget frisk salvie, så måtte nøjes med min halvdøde basilikum i vindueskarmen
Noget nyt får I også i dag, for jeg har for nylig stiftet bekendtskab med saltbagte kartofler. Basilikummen og den lille smule hvidløg i yoghurten er perfekt tilbehør til kartoflerne
Så kan man jo smide den anden i fryseren eller invitere nogle flere gæster Denne gang blev den fyldtmed diverse krydderurter og pinjekerner, men man kan fylde alt muligt forskelligt i – det er bare at prøve sig frem
Rør ricotta med presset hvidløg, citronskal, finthakket basilikum og rosmarin. basilikum. Efter eksamen imorgen skal jeg ud og spise med kæresten, min mor og mine svigerforældre og derefter skal min mor og jeg hygge hele dagen
Fyldtsvinemørbrad. Basilikum, kviste. Basilikum. Fyldt kalkunbryst 1 stk. En dejlig, smagfuld og let ret. Hvis der ønskes mere eller mindre smag, kan der uden problemer ændres i de forskellige mængder
Fordel godt med feta i hver. Frisk mynte og basilikum (kan udelades). Vi lavede to stk svinemørbrad til fire personer - og efter en fysisk aktiv dag var det helt passende