Det er meget let og hurtigt at forvandle en helt almindelig svinemørbrad til lidt af et festmåltid ved at fylde den med fx hvidløg, krydderurter, citron/lime og tomater eller soltørredetomater
Pinkantosten blandes med de soltørredetomater. Mos selleri med en gaffel og tilsæt æg, de hakkede nødder, løg, hvidløg, rosmarin, karry og paprika og rør godt rundt
Fyldtsvinemørbrad. Kalve wienersnitzlerne serveres med kapers og soltørredetomater. Kalve wienersnitzlerne krydres med - havsalt, peber, provencekrydderi og timian, på begge sider
Fyldtsvinemørbrad m/ friskpasta i champignonsovs. ) som altid skulle vi have noget god mad og hygge, så jeg lagde hovedet i blød om hvad det skulle være og fandt så en svinemørbrad i fryseren og tænkte jeg kunne gøre noget lækkert ved den
Fyldtsvinemørbrad. Rør mel, bagepulver og salt sammen og rør det i skålen sammen med æg, yoghurt, 1 dl kvark og vand. Skær tomaterne i mindre stykker og bland dem med osten, 1,5 dl kvark og rødløget skåret i stykker. 10 stk Soltørredetomater