Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Svinemørbrad i Fad med Champignon, Feta og Kartofler til 4 personer. 1 svinemørbrad 5-600 gram. 1 svinemørbrad 5-600 gram
I dette tilfælde valgte jeg at fylde mørbraden med citron, hvidløg og krydderurter, men fyldet kan også smøres udenpå mørbraden inden den omrulles med parmaskinke
Afpuds svinemørbraden og skær en dyb lomme i mørbraden, så der er god plads til fyldet. 600-700 g svinemørbrad. 30-35 minutter Server den fyldte mørbrad med fx
Jeg havde fundet en svinemørbrad i fryseren, så det var mit udgangspunkt. Svinemørbrad - Kål - Æble. lækker svinemørbrad anrettet på sauterede kål, æble og porrer
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer