Tilsæt ægget og pisk videre til, det er godt blandet. Den dybe røde farve på kagen med det cremehvide ostefyld, giver en rigtigt flot kontrast på kaffebordet
Bland æg, æggehvide, skyr, flødeost, mælk og ca. Læg dejen i formen så den dækker lidt ud over kanten. Den tærtedej du får opskriften på her tager ikke mange minutter at rode sammen, og den er nem at have med at gøre
Læg butterdejspladerne på en bageplade beklædt med bagepapir – to på den ene led og tre på den anden således at de passer til bradepandens længde – de skal lappe lige lidt ind over hinanden
Smør stangen med et penslet æg. 300 g flødeost naturel. 1 æg til pensling. 2) Bland flødeost, dijonsennep, hakket purløg, salt og peber sammen og smag til. 3) Skær skinken i tern, og bland flødeostcremen, champignon og løg sammen med skinken. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader. 1 æg til pensling
Rør det sammen med mælk, æggeblommer og et drys salt. Indlægget er sponsoreret af Lidl. Ovenpå har jeg smurt med en cremet flødeost-lignende friskost med vildlaks og arabicabønner rørt op med en smule skyr for at lette den lidt
I hvert fald betyder det, at vi har fået en vaskeægte hverdag igen med to udearbejdende forældre og to børn i institution, og så bliver det sekundært med bloggen, selv om kameraet er fyldt med billeder af kager, jeg gerne vil dele med jer Men tilbage til det, det hele handler om – glutenfri mazarintærte
Cremen skal laves af fløde og æg og remoncen med rigtig marcipan. De klæder sig ud og planlægger rute. At skulle gå en hel dag sammen med min storesøster, i vores fine kostumer og synge