Denne ret er super nem at gøre klar, og den kan nemt klargøres dagen i forvejen og sættes i køleskabet, så det bare er at smide den i ovnen og vente på, at den er færdig
Som pasta brugte jeg de fyldte pastaringe, som man kalder. champignonerne og skær dem i skiver. at lave dagens ret uden kød, men du kan sagtens putte bacon eller skinke i
Nu skal resten af dagen i dag gå med at få hentet den sidste gave i byen inden jeg efter et par dages sygdom skal nyde at være klar til Thai-Bo igen Inden da kunne det godt være solskinsvejret skal nydes med Manfred
Rør først fuldkorn hvidhvede i lidt ad gangen og supplerer derefter med hvedemel lidt ad gangen. Pizza er altid en sikker vinder, men jeg har aldrig prøvet at lave indbagt pizza, så det ville jeg kaste mig ud
I dag har været en rigtig hyggedag og faktisk står hele denne uge for alvor i "hyggens" tegn. Oskar og jeg var på Juleshopping sammen med den jævnaldrene Viktor og hans mor, min veninde Louise
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Rens og skyl champignonerne og skær dem i små tern. Hæld først lidt olie og derefter lidt af ægge- og spinatmassen på panden, så du får en omelet, der er lidt tykkere end en pandekage
Ristede champignoner i skiver. Jeg laver som regel pålægget klar dagenfør. Allerførst får du et billede af det super lækre smørrebrød, så du kan se, hvad vi snakker om