H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
Tiden til hjemmelavet julekonfekt er i gang, og fyldet i disse chokolader er simpelthen perfekt. Sæt massen på køl og brug den som fyld i chokolader, uhmm ½ dl lys sirup
Du kan bruge denne marcipan til at lave lækre marcipankugler eller andet, eller du kan gå denne vej, og lave den som fyldtechokolader, med en skøn chokolade ganache
Og jeg besluttede, at gaven skulle være hjemmelavede, fyldtechokolader - dels fordi jeg havde chokolade til overs fra Mudcaken, dels fordi det bare smager mega godt
Kan I huske, at jeg i sidste uge delte en opskrift på hjemmelavet mandelsmør. Lige dér er disse fyldte dadler helt perfekte, og jeg ville sådan ønske, at jeg havde dem stående i køleskabet til i aften
I dag har jeg lavet fyldtechokolader, med café latte ganache. Temperer det overskydende chokolade igen og fyld oven på ganachen, skrab fri, så chokoladerne nu har en bund
Vil man lave en panettone fra grunden efter den traditionelle opskrift, er det et omstændig proces, hvor specielt hævningen tager lang tid (op til flere dage)
Fyldtechokolader med karamel. Bank formen mod bordet et par gange, ret hårdt – så sikrer du dig at luftbobler forsvinder og du derved får en pæn overflade på de færdige chokolader