Udover at komme det på æbler, grød eller bare at spise det med ske (ja, sig hej til en kæmpe nøddesmør-fan), så fyldte jeg friske dadler med mandelsmørret, dyppede dem i smeltet mørk chokolade og dryssede med grofthakkede, ristede mandler
Du kan bruge denne marcipan til at lave lækre marcipankugler eller andet, eller du kan gå denne vej, og lave den som fyldtechokolader, med en skøn chokolade ganache
Fyld dadlerne med puréen og vend dem i chokoladen. Smelt chokolade over vandbad. Jeg havde en masse dadler liggende efter en familiefødselsdag og der er vist ingen tvivl om at jeg elsker at lave snacks med dadler, så jeg eksperimenterede lidt og resultatet blev dadler fyldt med en mandelpuré lavet af mandler, skyr og lidt salt
Indeni finder du store stykker mørk chokolade og en lille kerne af peanutbutter-dadelkaramel. Du kan sagtens udskifte chokolade med tørrede frugter, undlade karamellen og bruge andre nødder – men lov mig lige at prøve denne version først ik
Mos dadlerne med en gaffel og rør det sammen med honning, kaffe og tahin. Det blev til disse super nemme, glutenfrie snacks fyldt med havregryn, mandler, kanel, tahin og mørk chokolade
Riv marcipanen, hak chokoladen og klip dadlerne i små. chokolade, marcipan og portvin. Denne er fyldt med mange gode ting - friske dadler, pecannødder,
Nøddesnack’sne er fyldt med ristede mandler, havregryn, dadler, peanutbutter og mørk chokolade – helt uden mel, tilsat sukker og smør – og så smager de VIRKELIG godt
Blend mandlerne til mel og tilsæt dadler samt mandelessens. Jeg har de sidste par dage leget lidt med min sunde mandel-chia - og kokos-chia chokolade, som jeg ønskede at lave en sund udgave af Flødeboller med jordbærsmag
Dadlerne har samtidig også en dejlig sødme i sig selv, så derfor undlod jeg også chokoladen. - en skøn og sund snackFor efter først at være blevet lækkersulten og derefter blevet en inspireret af Ditte, som har bloggen TheFoodClub, ja så måtte jeg altså også få bugt med min rest af dadler, som har fyldt lidt i mit køleskab den sidste tid
Blend dadler, kokosolie, vand og æg i en foodprocessor eller minihakker. Selve browniedejen har jeg fået inspiration til fra Maya luksus brownie, og så har jeg i lang tid gået med tankerne om at prøve at lave en slags kokos swirl på toppen af en chokoladekage – med tanken om at det kunne sammenlignes lidt med bounty