Fyldte dadler opskrifter

Dadler fyldt med mandelpuré

Dadler fyldt med mandelpuré

Jeg havde en masse dadler liggende efter en familiefødselsdag og der er vist ingen tvivl om at jeg elsker at lave snacks med dadler, så jeg eksperimenterede lidt og resultatet blev dadler fyldt med en mandelpuré lavet af mandler, skyr og lidt salt
Fyldte juledadler

Fyldte juledadler

Mange tror, de ikke kan lide dadler – og hvis du er én af dem – vil jeg altså råde dig til at prøve igen
De lækreste dadelkugler (uden at smage af dadler)

De lækreste dadelkugler (uden at smage af dadler)

Start med at stege dadlerne kort på panden så de bliver lidt bløde – gør dem lettere at blende. Tag dadlerne af panden og blend mandlerne, tilsæt derefter de øvrige ingredienser og blend det hele til en ensartet masse
Ovnbagt grød med æbler og dadler

Ovnbagt grød med æbler og dadler

friske dadler. Ovnbagt grød med æbler og dadler (4 pers. 40 g friske dadler. 1/3 af æblet i tynde både til pynt på toppen og resten i små tern, hak nødderne groft og skær dadlerne i mindre stykker
Repost // Fyldt snackpeber

Repost // Fyldt snackpeber

Snit dadler og chili fint og bland det med osten. 5 dadler. Related 5 dadler. Denne snack ser ikke ud af meget, men den er så lækker
Quinoa salat med rødbede & dadler

Quinoa salat med rødbede & dadler

Ja det sunde køkken har taget over og jeg lavede her til aften en super lækker Quinoa salat med rødbede & dadler, som er perfekt til fisk
Bagt grød med pærer, dadler og nøddeknas

Bagt grød med pærer, dadler og nøddeknas

Denne bagte grød er dog ikke i nærheden af kage – den er fyldt med gode sager som havregryn, pærer, varme krydderier, søde dadler og sprødt nøddeknas på toppen
Dadelkugler

Dadelkugler

- en skøn og sund snackFor efter først at være blevet lækkersulten og derefter blevet en inspireret af Ditte, som har bloggen TheFoodClub, ja så måtte jeg altså også få bugt med min rest af dadler, som har fyldt lidt i mit køleskab den sidste tid
Chokolade-dadel kage

Chokolade-dadel kage

Well, hvis ikke man bryder sig om dadler og banan, har det nok ikke været særlig interessant at følge med på bloggen her på det seneste