Jeg havde en masse dadler liggende efter en familiefødselsdag og der er vist ingen tvivl om at jeg elsker at lave snacks med dadler, så jeg eksperimenterede lidt og resultatet blev dadler fyldt med en mandelpuré lavet af mandler, skyr og lidt salt
Du kan bruge denne marcipan til at lave lækre marcipankugler eller andet, eller du kan gå denne vej, og lave den som fyldte chokolader, med en skøn chokolade ganache
Start med at stege dadlerne kort på panden så de bliver lidt bløde – gør dem lettere at blende. Tag dadlerne af panden og blend mandlerne, tilsæt derefter de øvrige ingredienser og blend det hele til en ensartet masse
5 tørrede dadler. 8) Skær dadlerne i tynde, små tern. 10) Vend de lune ris sammen med spidskålen og tilsæt aubergineternene, dadlerne og top med pistacie-hasselnødmix. 5 tørrede dadler
friske dadler. Ovnbagt grød med æbler og dadler (4 pers. 40 g friske dadler. 1/3 af æblet i tynde både til pynt på toppen og resten i små tern, hak nødderne groft og skær dadlerne i mindre stykker
Denne bagte grød er dog ikke i nærheden af kage – den er fyldt med gode sager som havregryn, pærer, varme krydderier, søde dadler og sprødt nøddeknas på toppen
- en skøn og sund snackFor efter først at være blevet lækkersulten og derefter blevet en inspireret af Ditte, som har bloggen TheFoodClub, ja så måtte jeg altså også få bugt med min rest af dadler, som har fyldt lidt i mit køleskab den sidste tid