Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldt med hokkaidogræskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian og feta
Og ikke hokkaido. Ja, du læste helt rigtigt… Ikke “græske” men “græskar” frikadeller. Det kan man helt sikkert også godt bruge, men idéen er, at vise, at man faktisk, sagtens, kan bruge fyldet fra de der græskarhoveder, som man laver til Halloween
½ hokkaidogræskar. ½ hokkaido. Yes, endelig er det til at finde græskar i supermarkederne igen. Jeg har lavet mange tærter igennem tiden, men jeg har dog aldrig prøvet med græskar, men det var helt sikkert ikke sidste gang
På bloggen kan du allerede finde den i forskellige versioner som fx græskarsuppe, gratineret fyldt hokkaidogræskar, hokkaido-lasagne eller chunky hokkaidofritter
¼ – ½ hokkaidogræskar. Salaten smager rigtig dejligt og har både en sødme fra græskar og gulerødder og en fedme fra feta, som harmonerer fantastisk sammen
Så jeg tog et par skiver græskar og fyldte pizzafyld på toppen. Jeg havde engang læst en opskrift på græskarpizza-dej, men den skulle laves med hokkaidogræskar
Hokkaido muffins m. Så det resulterede i en omgang muffins med græskarfyld. Græskaret giver kagerne en lækker svampet konsistens også får de en flot orange farve