Hvis I følger lidt med i “min historie” på Instagram, ved I nok at de her majspandekagermed forskelligt fyld er blevet noget af en favorit her på Kvisten
I gadekøkkenerne serveres der Msemmen – som er tykke, firkantede og let søde pandekager, der spises simple som de er eller med forskellige slags fyld som ost, honning, tomatpure og stegte løg
Pandekagerne kommes tilbage på panden og varmes til skinken er varmet lidt op ogosten er smeltet. Faktisk blev hele familien positivt overrasket over disse pandekager, jeg havde ikke de store forventninger, jeg håbede bare at de smagte ok og at de mættede, og så tænkte jeg at det var en god måde at få lidt spinat på
Det er nemlig ikke et helt normalt pandekagehus, men et spisested hvor de laver de lækreste pandekagermed fyld i dejen og serverer de mest fantastiske specialøl
Drys medskinke strimler og revet ost. Bag pandekagerne på en pande med smeltet smør. Server dem med sukker, citronsaft og hakkede mandler eller med smeltet chokolade
Mexicanske pandekagermed oksekød og chili. Smag til med salt, peber og evt. Server med en lækker salat. Tilsæt det hakkede oksekød ogskinken som er skåret i små stykker
Til sidst tilsættes pikant-osten, som smeltes til en sauce som binder ingredienserne sammen. Røres som en pandekagedej og hældes direkte i en bradepande som er beklædt med bagepapir
Denne her omelet er medhytteostog tomat, og den er mættende, let og dejlig cremet. Start med at slå ægget ud i en skål og pisk det med en gaffel sammen med mælken og lidt salt og peber
Man kan få pandekagerne som dessert med frisk frugt og flødeskum, ikke rullet/foldet sammen som oftest i Danmark, men store runde og åbne med fyldet lagt indbydende ovenpå
værd, dog kunne der godt være lidt lang leveringstid på æg ogpandekager, men så kunne man jo tage et ekstra glas juice og et stykke lækkert brød medost eller pålæg