Den traditionellemed kød / Lakselasagne medspinat / Kyllingelasagne / Mexicansk lasagne med kål og chorizo / Lasagne med sød kartoffel-plader, svampe og ost
Den fyldtesvinemørbrad er hurtigt lavet og bliver meget saftig og utroligt velsmagende – og så ser den endda super indbydende ud til både hverdag og fest
Selvom bygottoen bages iovnen, bliver den stadig cremet og fyldt medbid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
bagt svampe bygotto medparmaskinke, spinat og valnødder. Jeg har smurt den med en rød peber pesto og toppet med avocado, kidney bønner, den lækreste peber-salami pølse og revet modnet gouda ost, der mest af alt minder om en krydsning mellem salt primadonna og almindelig, god skæreost
– de gode madpandekager af boghvedemel, som vifiktilfrokost flere gange dernede. Steg baconternene bløde og steg resten med, til løgene er bløde, og champignonerne skrumper – ca
Tænd ovnen på højst mulig varme (gerne over-undervarme). Lad bagepladen varme op medovnen. The postPizzamed søde kartofler, hvidløgsstegtesvampe, chorizo og gedeost appeared first on Anna-Mad blog
Men du kan sagtens fylde dem medsvampe, løg og peberfrugter så de blivevegetariske. Majspandekager med fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld på menuen – både med at tilberede og med at spise
Hvilket fyld du vælger tildinpizza, er naturligvis en smagssag, men hvis du kan lide at dinpizza er dejligsvampet og sej i bunden, så start med at drysse revet ost på den udrullede dej, herefter fyldet og tilsidstost på toppen
Når omeletten er svampet lægger du fyldet på halvdelen af omeletten, og lader det varme med. Den er gennemstegt og tit vendt på panden – hvis den altså ikke er en æggekage stegt iovnen