Fyldte svampe med oksekød opskrifter

Mandags madpakke: Madmuffins med oksekød og majs!

Mandags madpakke: Madmuffins med oksekød og majs!

rundt med en gaffel så fyldet ikke “bare” ligger i bunden. Bages i en forvarmet ovn (varmluft) ved 160º i 25 minutter (ved svag varme får muffins’ene en lækker, svampet konsistens) 4 hele æg
Majspandekager

Majspandekager

Men du kan sagtens fylde dem medsvampe, løg og peberfrugter så de blive vegetariske. På billedet er pandekagerne fyldt med en kødsauce lavet af hakket oksekød, hakkede gulerødder og hakkede porrer og smagt til med sambal oelek og sød mango chutney

Paleo comfort food – BURGER NIGHT!

svampene renses og skæres i skiver og ristes af på en pande eller grillpande. avocado flækkes, stenen fjernes og kødes skrabes ud med en ske, skæres i skiver
Vegetar lasagne

Vegetar lasagne

Endnu engang har jeg fået lavet en fantastisk lækker kødfri lasagne som er sprængfyldt med grønsager og cremet mornaysovs der har fået lidt muskatnød
Gurkemeje pizza med Soy4You og grønt

Gurkemeje pizza med Soy4You og grønt

Af grøntsager bruger jeg rød peberfrugt, majs, rødløg, brune svampe og pinjekerner. Pizzabunden er med det skønne krydderi gurkemeje
Overfyldte burgere

Overfyldte burgere

Herefter tilføjes svampene og de soltørrede tomater. Start med at form kødet til tennisbolde store kugler og tryk dem flade
Pirogger med økologisk kød

Pirogger med økologisk kød

Brødet smager fantastisk og er dejlig svampet. Menu stod på de lækreste pirogger med økologisk oksekød – serveret med det grønt som du ønsker

Det Veganske Malmø (+ Lund bonus)

Foruden den fik vi fyldte crepes medsvampe, en indisk inspireret “okse”ret med brød og aioli (nok en af de bedste aioli jeg har smagt) og en skøn, cremet risotto, som helt klar kan anbefales til alle de glade risotto-elskere
Jägerschnitzel i Jägersauce

Jägerschnitzel i Jägersauce

Vi taler om en schnitzel af kalv eller svin, serveret med en svampesauce og pomfritter eller brasekartofler
Hjemmelavede forårsruller

Hjemmelavede forårsruller

Selve forårsrulledejen var allerede lavet af Aarstiderne, men fyldte var helt op til køkkenholdet. Dagens kokke valgte, at blande hakket oksekødmedsvampe og tomat

Le feu de fou

Men også med mere udfordrende retter for den danske tunge som fx sylte af grisehoved, kallun à la lyonnaise, fårefødder med kalvebrisler og svampe samt råmarinerede kammuslinger med birkes

Hjemmelavede forårsruller

Snit kål og svampe, riv gulerødder og ingefær og vend det med kødet, når det er brunet. I får opskriften på to slags fyld – en med kylling og en medoksekød

Pizza extravaganza

Oksekødet bredes ud i en firkant på et hakkebræt, skiveskåret hvidløgsfed drysses over, sammen med den flydende chili, tabasco sauce, paprika, salt og peber