rundt med en gaffel så fyldet ikke “bare” ligger i bunden. Bages i en forvarmet ovn (varmluft) ved 160º i 25 minutter (ved svag varme får muffins’ene en lækker, svampet konsistens) 4 hele æg
Men du kan sagtens fylde dem medsvampe, løg og peberfrugter så de blive vegetariske. På billedet er pandekagerne fyldt med en kødsauce lavet af hakket oksekød, hakkede gulerødder og hakkede porrer og smagt til med sambal oelek og sød mango chutney
svampene renses og skæres i skiver og ristes af på en pande eller grillpande. avocado flækkes, stenen fjernes og kødes skrabes ud med en ske, skæres i skiver
Foruden den fik vi fyldte crepes medsvampe, en indisk inspireret “okse”ret med brød og aioli (nok en af de bedste aioli jeg har smagt) og en skøn, cremet risotto, som helt klar kan anbefales til alle de glade risotto-elskere
Selve forårsrulledejen var allerede lavet af Aarstiderne, men fyldte var helt op til køkkenholdet. Dagens kokke valgte, at blande hakket oksekødmedsvampe og tomat
Men også med mere udfordrende retter for den danske tunge som fx sylte af grisehoved, kallun à la lyonnaise, fårefødder med kalvebrisler og svampe samt råmarinerede kammuslinger med birkes
Snit kål og svampe, riv gulerødder og ingefær og vend det med kødet, når det er brunet. I får opskriften på to slags fyld – en med kylling og en medoksekød
Oksekødet bredes ud i en firkant på et hakkebræt, skiveskåret hvidløgsfed drysses over, sammen med den flydende chili, tabasco sauce, paprika, salt og peber