Når det er sprødstegt stilles det til side, og bagefter brunes svampene. Halvdelen af bacon og svampe hakkes groft, og drysses godt med salt, peber, rosmarin og basilikum
Der er utrolig meget umami smag i disse fyldtesvampe, hvilket kun tilfredsstiller smagsløgene. Undgå at vask svampene under rindende vand, da de suger vandet til sig
Den fyldte svinemørbrad er hurtigt lavet og bliver meget saftig og utroligt velsmagende – og så ser den endda super indbydende ud til både hverdag og fest
Jeg har fra Deluxe-serien brugt den lækreste italienske parmaskinke, en tyk balsamico, klar-til-brug porcini svampe og en cremet, nøddelækker valnøddeost
Fordel fyldet i svampene og sæt dem på en plade med bagepapir. Bag svampene ved 200 - 225° i 8 - 10 minutter og server dem lune evt. 24 mellemstore champignoner eller 12 portobello svampe