Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbrad og lidt røget svinemørbrad. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Svinemørbrad i Fad med Champignon, Feta og Kartofler til 4 personer. 1 svinemørbrad 5-600 gram. 1 svinemørbrad 5-600 gram
Den fyldtesvinemørbrad er hurtigt lavet og bliver meget saftig og utroligt velsmagende – og så ser den endda super indbydende ud til både hverdag og fest
Afpuds svinemørbraden og skær en dyb lomme i mørbraden, så der er god plads til fyldet. 600-700 g svinemørbrad. 30-35 minutter Server den fyldte mørbrad med fx
Jeg havde fundet en svinemørbrad i fryseren, så det var mit udgangspunkt. Svinemørbrad - Kål - Æble. lækker svinemørbrad anrettet på sauterede kål, æble og porrer
Herhjemme er der ved, at være lavvande i fryseren men jeg fandt til al held en svinemørbrad. Svinemørbradstykkerne og baconen tilsættes hvorefter saucen koger lidt ind og smages til