fynsk brunsviger, og ikke-fynsk brunsviger. Jeg ved ikke hvorfor, men det er som om, at opskriften på svampet og snasket brunsviger holder sig på den fynske side af Storebælt
På vores vej over Fyn har jeg købt en hindbærrabarber, som skal plantes ved sommerhuset. Jeg har ventet længe på at mine rabarber skulle vokse sig store og flotte i år
Det her er til gengæld den virkelig gode af slagsen, der lige kræver lidt mere tid end en klapsammen med smøreost og kyllingebryst, der ellers er min foretrukne "to-go" rubber (andre end os fra Fyn, der kalder rugbrød for rubber
Også selvom jeg ikke kommer fra Fyn, hvor man jo ellers bager den bedste brunsviger – hvis man altså spørger en fynbo Og så er det noget med, at det hedder “brånsvir”…og ikke bruuunsijer, som en københavner ville sige
Man kan være der en hel uge, (Hvis ikke mere) uden at man kommer til at kede sig, den ligger på Fyn og hedder Hasmark, og ud fra alle deres skønne billeder så sker der noget hele tiden, og for alle andre