Når dejen har hævet - prikkes ekstra huller, jo flere huller jo mere snasket bliver kagen. Rul dejen ud så den passer i en bradepande ca 20 x 30, beklæd bradepanden med bagepapir, læg dejen i og prik en masse huller ( brug fingerne ) fordel fyldet på kagen og lad den hæve yderligere et lunt sted i 20 min
En kage der med sikkerhed findes i mange hundrede varianter er brunsviger. Som en ægte fynbo er en af mine favoritkager helt klart brunsviger, og den hører sig til til en hver fødselsdag skåret ud som en kagemand eller -kone og dekoreret med slik
// Min udsigt forleden aften, hvor jeg sludrede i telefon med sød, fynsk veninde i to timer, alt imens hendes mand sendte support-sms’er til min mand – ha ha, voksenlivet byder da på en anden slags underholdningsværdi end ungdommens høje krav, hva
Fynskkagebord. Besøget gav dog anledning til at besøge bedstevennen, der bor indenfor en halv kages radius af markedet, der i år var endnu større og endnu mere velbesøgt end blot sidste år
Start med at røre kagecremen sammen så den kan trække. 2 dl færdig kage creme ( 1 pose tilsættes ½ liter mælk og trækker 20 minutter i køleskabet). 2 dl færdig kage creme ( 1 pose tilsættes ½ liter mælk og trækker 20 minutter i køleskabet)
’ Men for pokker, som jeg også har rundet i mit indlæg om rigtig brunsviger – altså svigermors fynske brunsviger, så er brunsviger faktisk en helt religion her i Danmark… Så hvorfor stikker du hånden ind i den hvepserede og laver en glutenfri brunsviger (som altså smager virkelig godt og i min mund smager af brunsviger)
Fynsk Tzatziki. Vi havde fantastisk vejr, dejlige kager og lækker grillmad med salatbuffet. 2 dejlige salater lavet til vores hyggelige "mød din nabo"fest igår
Dem på billedet er fra min mors fynske have og smager er sol, sommer og Danmark. Nem jordbærkage. Så bliver det altså ikke nemmere at fikse en super simpel og lækker kage sammen
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt