Gåsebryst uden skind opskrifter

Opskrift på klassisk Gåsebryst med svesker

Opskrift på klassisk Gåsebryst med svesker

Gåsebryst med svesker, of course. Men lige præcis gåsebrystet er en særlig favorit. Jeg husker som barn, hvordan han altid – flere gange om ugen – kom hjem med gåsebryst fra bageren og et par andre varianter af flødeskumskager til resten af familien
Kartoffelkager

Kartoffelkager

Gåsebryst (det bliver jeg da nødt til at lave en dag. Almindelig bradepandekage har aldrig været min ynglingsdessert, men jeg har en forkærlighed for flødekager
Andebryst

Andebryst

Den ret jeg bringer opskriften på her, er stegt andebryst, men skulle du være så heldig at komme i nærheden af en gås, kan gåsebryst – og vi taler ikke om kagen – tilberedes på samme måde

Marineret, stegt gåsebryst med bagte æbler

400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Skær gåsebrystet i 1-2 cm tykke skiver. 2 minutter på hver side ved hård varme på en pande uden tilsætning af fedtstof. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst

Gåsebryst mmmmhmm

Pisk æg og flormelis helt hvidt. Det tager 6-7 minutter for fuld skrue med håndmixeren. Bland kartoffelmel, mandelmel og hvedemel sammen og vend blandingen i æggeblandingen

Hjemmelavet Gåsebryst

Jeg har længe gået og haft tanken om, at lave gåsebryst selv, og i dag skulle det så afprøves. chokolade, fløde, flødeskum, gåsebryst, how to, husblas, hvid, Kage, kagefyld, konditor kage, marcipan, marmelade, opskrift, syltetøj, tutorial

And på en ny måde

et dobbelt gåsebryst – det kan steges og serveres på samme måde. Tør skindsiden med køkkenrulle og krydr godt med salt og friskkværnet peber