Gåsebryst med svesker, of course. Men lige præcis gåsebrystet er en særlig favorit. Jeg husker som barn, hvordan han altid – flere gange om ugen – kom hjem med gåsebryst fra bageren og et par andre varianter af flødeskumskager til resten af familien
Gåsebryst (det bliver jeg da nødt til at lave en dag. Almindelig bradepandekage har aldrig været min ynglingsdessert, men jeg har en forkærlighed for flødekager
Den ret jeg bringer opskriften på her, er stegt andebryst, men skulle du være så heldig at komme i nærheden af en gås, kan gåsebryst – og vi taler ikke om kagen – tilberedes på samme måde
En rawkugle (eller tre) til eftermiddagsteen, et gåsebryst eller hvad end, man ynder at forkæle sig selv med – det er igen balancen, det handler om, som jeg før har talt om
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Skær gåsebrystet i 1-2 cm tykke skiver. 2 minutter på hver side ved hård varme på en pande uden tilsætning af fedtstof. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst
Pisk æg og flormelis helt hvidt. Det tager 6-7 minutter for fuld skrue med håndmixeren. Bland kartoffelmel, mandelmel og hvedemel sammen og vend blandingen i æggeblandingen
Jeg har længe gået og haft tanken om, at lave gåsebryst selv, og i dag skulle det så afprøves. chokolade, fløde, flødeskum, gåsebryst, how to, husblas, hvid, Kage, kagefyld, konditor kage, marcipan, marmelade, opskrift, syltetøj, tutorial