Gåsebryst opskrifter

Opskrift på klassisk Gåsebryst med svesker

Opskrift på klassisk Gåsebryst med svesker

Gåsebryst med svesker, of course. Men lige præcis gåsebrystet er en særlig favorit. Jeg husker som barn, hvordan han altid – flere gange om ugen – kom hjem med gåsebryst fra bageren og et par andre varianter af flødeskumskager til resten af familien
Kartoffelkager

Kartoffelkager

Gåsebryst (det bliver jeg da nødt til at lave en dag. Almindelig bradepandekage har aldrig været min ynglingsdessert, men jeg har en forkærlighed for flødekager
Andebryst

Andebryst

Den ret jeg bringer opskriften på her, er stegt andebryst, men skulle du være så heldig at komme i nærheden af en gås, kan gåsebryst – og vi taler ikke om kagen – tilberedes på samme måde
Mad. God mad. Bedste mad i 2017 …

Mad. God mad. Bedste mad i 2017 …

Éclair med røget gåsebryst, aspargesmayonnaise og kartoffelpuré. Det her skulle egentlig være en Top 10 over, hvad der smagte bedst i det lille hjem i 2017
Gåsebryst med timiansky og løgkarse

Gåsebryst med timiansky og løgkarse

Servér gåsebrystet i skiver med drys af snittet løgkarse, salt og peber og timiansky. Gåsebryst med timiansky og løgkarse(2 personer)350 g gåsebryst (eller andebryst)5 dl grøntsagsfond eller kyllingefond5 timiankviste3 blade løvstikkeÆblecidereddikeHonningSaltPeberGnid gåsebrystet med salt og peber og brun på alle sider på en pande før du steger det i ovn ved 200 grader i 30-40 minutter

Gåsebryst mmmmhmm

Pisk æg og flormelis helt hvidt. Det tager 6-7 minutter for fuld skrue med håndmixeren. Bland kartoffelmel, mandelmel og hvedemel sammen og vend blandingen i æggeblandingen

Hjemmelavet Gåsebryst

Jeg har længe gået og haft tanken om, at lave gåsebryst selv, og i dag skulle det så afprøves. chokolade, fløde, flødeskum, gåsebryst, how to, husblas, hvid, Kage, kagefyld, konditor kage, marcipan, marmelade, opskrift, syltetøj, tutorial

Marineret, stegt gåsebryst med bagte æbler

Af Beate Mulvana Grandahl Skriv kommentar Marineret, stegt gåsebryst med bagte æbler. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Skær gåsebrystet i 1-2 cm tykke skiver. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst

And på en ny måde

et dobbelt gåsebryst – det kan steges og serveres på samme måde. Til 4 personer1 helt andebryst på ben (ca