Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 1 g fedt 3 dl kærnemælk. 1 pk gær
gær, pakker dejen godt ind og stiller den køligt. kærnemælk eller et andet surmælksprodukt. Påsken nærmer sig og i den forbindelse har jeg lavet disse lækre, bløde og luftige bollermed påskeæg
Opløs gærdet heri, og tilsæt alt andet, foruden de tørrer ingredienser. Jeg har virkelig sluppet min fantasi løs, og det blev med et godt resultat, synes jeg i hvert fald
Gæren røres ud i den lune kærnemælk. Jeg pyntede halvdelen af mine fastelavnsbollermed kakaoglasur den anden halvdel med glasur rørt op med rød ufortyndet saft – så de blev fine prinsesse lyserøde
Smuldr gæret i en skål, opløs gæretmed den lunkne kærnemælks/smør blanding. gær. Havde lyst til kærnemælkshorn, med remonce, hindbær og marcipan, det lyder meget sødt, men smagte helt fantastisk
Start med at blande vand, kærnemælk, surdej, gær, salt, sirup og hørfrø. Grovbollermed surdej. Det er surdejs grovboller som holder længe og som man kan lave dejen til aftenen før man skal bruge dem
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt salt, sukker, olie og kærnemælk. gær. Min eftermiddagssnack består altid af en bolle, som kan spises med en hånd mens arbejdet passes med den anden
gær. Pensl da bollernemed sammenpiskes æg eller kærnemælk. Smelt smør/becel og miks medkærnemælken. Som så mange andre bloggere fra Aalborg, tænkte jeg derfor, at det må da kunne lade sig gøre at lave nogle boller, der bare komme på højde med det
Start med at blande vand, surdej, kærnemæl, salt og gær. Grovbollermed surdej. Det giver ikke syrlige boller men mere nogle sprøde og velsmagende boller der henter noget sødme fra netop majsmelen