gær. Imens varmer du ovnen op og pensler bollernemed æg, kaffe, ymer eller lign. Derfor blev der selvfølgelig lavet sådan nogle i forbindelse med Silas’ fødselsdag og fejring af denne i børnehaven
Rør gær ud i vand og ymer. Dyp dem i en dyb tallerken med vand og tryk dem ned i det valgte pynt. Fordel pølserne rundt om bollen og tryk dem forsigtigt strålen sammen med bollen
Smuldre gæren og rør den ud i lunken vand. Fuldkornsbollermed skårne rugkerner. Rør ymer og mælken i (det må ikke være for koldt, så lun eventuelt mælken i mikroovnen)
Bland den stuetempereret ymermed vand, gær, salt og sesam. Lad gæren opløse helt deri. 1 dl ymer 3,5 %. 20 gram gær. Del derefter dejen i 8 lige store boller. Rul bollerne ud til pitabrød størrelse og lad dem efterhæve ved stuetemperatur i 30 minutter. 8 stk 1 dl ymer 3,5 %. 20 gram gær
Opløs gæren i vand og mælk i en stor skål. baguette, boller, boller til frokost, brød, brød med honning, Drakamöllan, Drakamöllans køkken, honning, ingen æltning, italiensk, kuvertbrød, uden æltning
Supplér evt med lidt mere hvedemel. Sund fornuft med Sundfokus. Nemme og lækre 5-kornsboller som har en god balance mellem at være fine og grove. 25 boller. 1,5 dl A38 natural/Ymer. 50 g gær. Gæren opløses i mælken og det røres i 5-kornsblandingen. 1 time og formes herefter til boller. Lad dem efterhæve 20 minutter, hvorefter de pensles med vand eller mælk. 25 boller. 1,5 dl A38 natural/Ymer. 50 g gær