Ikøleskabet kan den holde sig længere uden at blive brugt af og suppleret. Det er vigtigt at huske at kun ¼ af melet må være groft, hvis man gerne vil have lette brød eller boller
Ikke alle maskiner kan klare denne opskrift, så der skal man selvfølgelig holde øje, læse manual og selv vurdere om maskinen kan klare en gærdej efter denne metode
Den står på julekrydderier, gærdej og marcipan. Gærdej med kardemomme. Når vi nu taler om jul, så kan det jo være, at der er nogen af jer, der ønsker sig en ny ovn eller komfur, kogeplade eller køleskab af julemanden i år
Rør den op i en gærdej, stiltilhævning natten over på køl, og bag et brød dagen efter. Hvis du alligevel lavede for meget mad, skal maden i fryseren til en anden dag eller ikøleskabet og spises dagen efter
Min mor har lært mig at når jeg laver en gærdejimin Kenwood med stål-skåle er det en god idé at varme skålen op først ved at skylle den i varmt vand så gæren ikkebliver kold når den kommer i
Læg en tallerken over, så det er helt dækket, og sæt ikøleskabi ca. Så nærmede Superbowl sig og vi havde gået lidt og kigget på forskelligeopskrifter på pulled pork