Super lækker og nem gæstemad. I dette tilfælde valgte jeg at fylde mørbraden med citron, hvidløg og krydderurter, men fyldet kan også smøres udenpå mørbraden inden den omrulles med parmaskinke
Fantastisk lækker gryderet, der fungerer fantastisk som gæstemad. Smag til med salt og peber. svinemørbrad á 500g. Rens svinemørbrad'en for scener og fedt, skær dem ud i 1,5-2 cm. Server med ris, perlespelt, kartoffelmos eller anden rodfrugtemos 6-8 pers. 2 stk svinemørbrad á 500g
Denne gang brugte jeg en madlavningsfløde med en lav fedtprocent, da det kun var til min mand og mig, det vil jeg dog ikke gøre hvis det skal laves som gæstemad
Retten er fin til både hverdag og også som gæstemad. Med en god marinade og parmaskinke kan du give en dansk svinemørbrad den skønneste duft og smag af Italien