Så en helt igennem fantastisk kage – både tilgæster med diverse allergier og til det nye år, hvis du har et nytårsfortsæt om mindre sukker og flere kager
Koteletter i fad til forsinkede gæster. Sæt dem i ovnen når gæsterne kommer – har maden ventet på gæsterne, kan gæsterne nok vente et kvarters tid på at den kommer på bordet
kommer uventede gæster, så servér med skive groft brød og evt. Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persille og serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Det er jo en fordel hvis du skal have gæstertil middag. Hæld vandet fra, og sæt gryden tilbage på det slukkede blus – eller på laveste blus – og damp kartoflerne helt tørre
Det er jo ikke meningen, at gæsterne skal gå fulde fra bordet på grund af saucen. Rødvinssauce – Det lyder lidt finere og dyrere at servere en rødvinssauce til sin ret end ”bare” en brun sauce
Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften. Men vi behøver jo ikke stege hele anden, fordi vi får lyst til at spise and
Spis dem til morgenmad, frokost eller brug dem som en lille appetizer, når gæsterne ankommer. avocadocreme og ost er perfekte til de kødfri dage, eller de dage, hvor måltidet ikke behøver at være så tungt
Hokkaidosuppen er meget nem og enkelt at tilberede og derfor perfekt som et hurtigt aftensmåltid eller et godt bud på en forret, som du kan servér for dine gæster
Du kan med fordel forberede og samle lasagnen først på dagen, stille den i køleskabet, og så først sætte den i ovnen en tre kvarters tid før, maden skal på bordet – så behøver du ikke stå i køkkenet, mens du har gæster
Hamburgerryg – Kogt hamburgerryg med stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen