Hvis man har nogle fineglas, er det virkelig her de kommer tilsin ret. Det er bare græskarkage som gammeldagsæblekage, men med græskarmos i stedet for æblemos
Hvis du sigeræblekage, så siger jeg god, gammeldags, dansk æblekage – for jeg har ikke oplevet den slags æblekage andre steder end i Danmark, altså RIGTIGæblekage
Når æblegrøden og raspen er afkølet lægges det sammen i lag med flødeskummet - slut af med flødeskum på toppen - læg det gerne i en glasskål, så man kan se de fine lag
Læg æblegrøden i lag med æblekagerasp og knuste makroner i et glas eller en skål, og sæt den på køl. Denne gang har jeg lavet den iportionsstørrelseri små patentglas, hvilket jeg synes ser rigtigfint ud, men man kan selvfølgelig også lave den i en stor skål
a smage på de mange æbler, få sig et glasfrisklavet æblemost og et stykke gammeldagsæblekage, få en guidet tur rundt på plantagen (eller gå en tur på egen hånd) eller se på de forskelligeudstillinger