Gammeldags oksesteg af tykkam opskrifter

Gammeldags oksesteg – som cowboysteg

Gammeldags oksesteg – som cowboysteg

En saftig grydesteg med barbecuesmag fra den gamle, sorte stegegryde. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget barbecue, Grydesteg, oksesteg, Opskrifter
Gammeldags grydesteg med det hele!

Gammeldags grydesteg med det hele!

Oksekød (i dette tilfælde brugte jeg oksestegaftykkam, uden ben). En skudsikker klassiker er gammeldags grydesteg, så her får i mit bud på braiseret oksesteg med det hele
Sommersimret urte og rødvinsmarineret tykkam

Sommersimret urte og rødvinsmarineret tykkam

Tykkam, den udskæring man traditionelt bruger til gammeldagsoksesteg, er ikke grillegnet. Tykkam skal tilberedes langsomt med væde ved for at blive mørt og saftigt
Simret oksegrydesteg på italiensk

Simret oksegrydesteg på italiensk

Her er det en lille grydesteg – et stykke snøret tykkamaf den slags, man normalt bruger til gammeldags, grydestegt oksesteg – der er tilberedt på bedste, toscanske vis, og hvis du har lyst til at prøve det samme, kommer opskriften her
Gl. Dags Oksesteg i Romertopf

Gl. Dags Oksesteg i Romertopf

Jeg havde fået en vild lyst ti gammeldagsoksesteg og havde fået på hjernen at den skulle laves i min romertopf eller stegeso (herre grimt navn
Udskæring - Okse Tykkam

Udskæring - Okse Tykkam

Men ikke mindst en overset udskæring - Steaks afTykkam. Løgene og kødet afgiver så meget væske at kødet bliver braisseret i det
Grydestegt oksemellemskært

Grydestegt oksemellemskært

Stegen er vel egentligt også det man kalder gammeldagsoksesteg. Det er skåret aftykkammen, og er egentlig ikke det mest møre kød på dyret

Gammeldags oksesteg med brun sovs

1 kg oksekød aftykkam eller bov uden ben. Ca. Lidt fedtstof til bruning. Salt og peber. 2 løg i halve eller kvarte