Gammeldags oksesteg i gryde uden oksesteg i øl opskrifter

Oksesteg, gammeldags og på nordisk – med hyben og porrer

Oksesteg, gammeldags og på nordisk – med hyben og porrer

Den, der skal steges langsomt igryde, til den bliver mør og lækker. Til stegen skal man bruge følgendeingredienser (jeg har lige fået at vide, at man skal skriveingredienseri en opskrift, hvissøgemaskinerne skal kunne finde den)
Gammeldags grydesteg med det hele!

Gammeldags grydesteg med det hele!

Oksekød (i dette tilfælde brugte jeg oksesteg af tykkam, uden ben). En skudsikkerklassiker er gammeldagsgrydesteg, så her får imit bud på braiseretoksesteg med det hele
Simret oksegrydesteg på italiensk

Simret oksegrydesteg på italiensk

Her er det en lillegrydesteg – et stykke snøret tykkam af den slags, man normalt bruger tilgammeldags, grydestegtoksesteg – der er tilberedt på bedste, toscanske vis, og hvis du har lyst til at prøve det samme, kommer opskriften her
Gl. Dags Oksesteg i Romertopf

Gl. Dags Oksesteg i Romertopf

Jeg havde fået en vild lyst tigammeldagsoksesteg og havde fået på hjernen at den skulle laves imin romertopf eller stegeso (herre grimt navn
Nytårsmenu / Godt nytår

Nytårsmenu / Godt nytår

Husk at give dem rigeligt med tæsk med en grydeske undervejs. Stilkøli et par timerindenservering
Grydestegt oksemellemskært

Grydestegt oksemellemskært

Stegen er vel egentligt også det man kalder gammeldagsoksesteg. Med meget begrænset arbejdstid, men lang simretid kan man fremtrylle denne meget skønne, meget møre steg

Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs

Smelt smør i en gryde, og tilsæt melet under piskning. En klassiker jeg aldrigbliver træt af, og som kun bliver bedre af at bruge økologisk kød, det smager bare af mere

Løgsuppe

Gammeldagsoksestegi Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Løg og hvidløgsnittesfint og svitses gyldne i smør i en gryde

Jomfruhummere

Gammeldagsoksestegi Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Denne ret er en ret hvor man får fedtede fingre og det er godt at vide hvordan man piller jomfruhummere (som store rejer)

Kalvefrikassé

Gammeldagsoksestegi Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Mørbradgryde - der smager. VIGTIGINFO. Retten har ikke noget tilbehør

Blåmuslinger

Blåmuslinger (La Mouclade). Ødelagte, muslinger som er skadede eller lign. Spørg dinfiskehandler om hvordan man renser blåmuslinger

Simremad

En af de mest populære simrerettevi danskere kender, er nok gammeldagsoksesteg. Gammeldagsoksesteg. Og så er det bare at lave forberedelserne, sætte gryden, bradepanden, stegepanden, taginen, stegesoen eller hvad du bruger over blusset, på grillen eller i ovnen

Safranris

Gammeldagsoksestegi Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Kom dem i en gryde med lidt smør og steg dem gyldne

Risengrød

Gammeldagsoksestegi Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Det er meget vigtigt at du er opmærksom og holder øje med grydentit som muligt