Den, der skal steges langsomt igryde, til den bliver mør og lækker. Til stegen skal man bruge følgendeingredienser (jeg har lige fået at vide, at man skal skrive ‘ingredienser’ i en opskrift, hvissøgemaskinerne skal kunne finde den)
Oksekød (i dette tilfælde brugte jeg oksesteg af tykkam, uden ben). En skudsikkerklassiker er gammeldagsgrydesteg, så her får imit bud på braiseretoksesteg med det hele
Her er det en lillegrydesteg – et stykke snøret tykkam af den slags, man normalt bruger tilgammeldags, grydestegtoksesteg – der er tilberedt på bedste, toscanske vis, og hvis du har lyst til at prøve det samme, kommer opskriften her
Stegen er vel egentligt også det man kalder gammeldagsoksesteg. Med meget begrænset arbejdstid, men lang simretid kan man fremtrylle denne meget skønne, meget møre steg
Smelt smør i en gryde, og tilsæt melet under piskning. En klassiker jeg aldrigbliver træt af, og som kun bliver bedre af at bruge økologisk kød, det smager bare af mere
Gammeldagsoksestegi Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Denne ret er en ret hvor man får fedtede fingre og det er godt at vide hvordan man piller jomfruhummere (som store rejer)
En af de mest populære simrerettevi danskere kender, er nok gammeldagsoksesteg. Gammeldagsoksesteg. Og så er det bare at lave forberedelserne, sætte gryden, bradepanden, stegepanden, taginen, stegesoen eller hvad du bruger over blusset, på grillen eller i ovnen