Gammeldags stegt kylling opskrifter

Kylling i Rømertopf

Kylling i Rømertopf

som gammeldagskylling med brun sovs, kartofler, solbærsyltetøj og agurkesalat. Tør kyllingen med køkkenrulle både ud og indvendigt,
Simremad på gril

Simremad på gril

Søndagaften skulle grillen jo afprøves og jeg lavede en gammeldags grøntsagstærte i et almindeligt tærtefad og smed den på grillen
Biksemad med Spejlæg og Rødbeder

Biksemad med Spejlæg og Rødbeder

Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegtkylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder
7 stærke

7 stærke

Boller i karry er en god, gammeldags dansk ret, som en inder måske ikke ville betegne som stærk, men du afgør jo styrken, afhængig af hvor meget karry du kommer i
Citronmarineret kylling

Citronmarineret kylling

Pres saften fra de to citroner, hak chili og hvidløg til fine små stykker, og skær kyllingen i passende stykker, gerne lidt tynde og aflange, hvis det skal være fancy (gammeldags firkanter ødelægger vist heller ikke retten… Tror jeg)
Udskæring - Okse Tykkam

Udskæring - Okse Tykkam

Fantastisk Smag - Kødet minder meget om Ribeye, der er dog mere afskær og har en tendens til ikke at blive ens stegt, men F

Kanin-steg i römertopf

Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Langtidsstegt kanin. Kødet bliver ekstremt mørt på denne her måde, og minder lidt om kylling i smagen

Chili-kylling i grøntsagsfad m/ kryddermayo & fritter

Rør en gammeldags (købt) mayonnaise med karry, paprika, sennep, citron og hvidløg. Kyllingestykkerne kan marineres og steges på en grill, eller tilberedes som ovnret, på en bund af blandede grøntsager f

Favoritkartofler med friske krydderurter

Jeg lavede forleden kartoflerne (med rosmarin, timian og masser af persille) til en gammeldagsgrydestegtkylling, og hold op, hvor var det lækkert

Kyllingefrikadeller med råkost

Gode gammeldags frikadeller er lavet på svinekød (helst med en god fedtprocent), mælk, æg og mel. hav et ovnfast fad i ovnen, og læg de færdig stegte frikadeller i fadet, så alle frikadellerne holder sig varme til servering