De her er af den gammeldags slags, en gærbolle, som lukkes om lækkert fyld. Det kan være den klassiske hakkebøf, men prøv også med kylling, eller hvad med frikadeller til en frikadelleburger
Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegtkylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder
Boller i karry er en god, gammeldags dansk ret, som en inder måske ikke ville betegne som stærk, men du afgør jo styrken, afhængig af hvor meget karry du kommer i
Vi skulle lige vende os til, at det var nogle anderledes retter end vi plejer, det er lidt gammeldags retter nogle af dem (kartofler, kød, sovs og salat)
Pres saften fra de to citroner, hak chili og hvidløg til fine små stykker, og skær kyllingen i passende stykker, gerne lidt tynde og aflange, hvis det skal være fancy (gammeldags firkanter ødelægger vist heller ikke retten… Tror jeg)
Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille. Langtidsstegt kanin. Kødet bliver ekstremt mørt på denne her måde, og minder lidt om kylling i smagen
Rør en gammeldags (købt) mayonnaise med karry, paprika, sennep, citron og hvidløg. Kyllingestykkerne kan marineres og steges på en grill, eller tilberedes som ovnret, på en bund af blandede grøntsager f
Gode gammeldags frikadeller er lavet på svinekød (helst med en god fedtprocent), mælk, æg og mel. hav et ovnfast fad i ovnen, og læg de færdig stegte frikadeller i fadet, så alle frikadellerne holder sig varme til servering
Gullasch med kartoffelmos En god, gammeldags, dansk ret… fra Ungarn. Tandoorimarinerede kyllingespyd med raita Det er så fuglene synger – måske lige med undtagelse af kyllingen