Ingefær, garammasala, cayenne, salt og limesaft i skålen også og bland. Så Tikka Masala er ikke nyt og eksotisk for mig, og jeg er super glad for, at den også kan laves i en version som ikke gør skade på sundheden
Bland det hele sammen i en blender og blend indtil det hele er pulveriseret. Hvis du ikke har en blender men en morter, og overarme som en grovsmed, så brug endelig den i stedet for
Ydermere bruges der garammasala i retten, som er en indisk krydderiblanding. Start bare med at koge nogle ris, hvis I skal have ris til, for de tager længere tid at tilberede end kyllingen
Start med at bland marinaden sammen og kom det i en stor pose sammen med kylling og luk den. Det indiske køkken forstår virkelig at benytte en masse krydderier i deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikka masala
GaramMasala krydderi (fåes i asiatiske butikker). kyllingefilet. Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garammasala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt. Imens snittes løg i tynde strimler og varm en sauterpande eller gryde ved høj varme, kom lidt olie i og svits løgene af til de bliver klare og tilsæt derefter kyllingeblandingen og svits det i 5 min. 5 stk kyllingefilet. 2 spk GaramMasala krydderi (fåes i asiatiske butikker). Start med at skære kyllingen i mindre tern og kom i en skål sammen med græsk youghurt, skal og saft af 1 lime, groft hakket hvidløg, finthakket chili, tomatpure, paprika, garammasala, gurkemeje og en god omgang friskkværnet peber og salt
Kyllingebrysterne skæres i strimler. Jeg har længe villet lave Chicken Tikka Masala, men har udsat det fordi det er lidt omstændigt at lave på sådan en helt almindelig travl hverdag
garammasala. Chicken korma eller på godt dansk braiseret/grydestegt kylling. garammasala. Chicken er engelsk/amerikansk og betyder kylling og korma er urdu og betyder braisere/grydestege