Svits skært eller hakket oksekød i smør eller øko rapsolie, krydr med paprika, garammasala, salt og peber, tilsæt lidt vand, og sauter det færdigt under låg
garammasala. Smelt fedtstof ved god varme, og steg garammasalaen et minut. 500 g hakket oksekød. Tilsæt det hakkede oksekød og steg det 5 minutter ved god varme, mens du sørger for at det bliver delt i helt små klumper. 500 g hakket oksekød. 2 tsk garammasala
Brun et hakket løg i olie, brun også kødet og tilsæt Masala’en. Køer er jo hellige i Indien, og det er ikke helt politisk korrekt at spise indiske krydderier sammen med oksekød
Smag til med garammasala og evt. Det kan godt være svært at finde økologisk garammasala i de store supermarkeder, men det fås i et væld af specialforretninger over hele landet
Steg oksekød med krydderi og soya, lad det dryppe af i en si. 1 pk hakket oksekød. 1-2 tsk garammasala kryddri. 1 pk hakket oksekød. 1-2 tsk garammasala kryddri