Garniture til fisk opskrifter

NOMA

NOMA

Vi blev hver udstyret med en meget varm pande, hø-olie, et æg, et ægge-ur, kryddersmør og et par slags garniture + salt (som lå i en perfekt formet halv æggeskal - alle detaljer er der kælet for
Stjerneskud

Stjerneskud

Nu er den blevet ”reduceret” til brød med fisktilberedt på to forskellige måder og lidt garnituretil pynt og velsmag
Grillet languster og mahi-mahi

Grillet languster og mahi-mahi

-) Luc ordnede fisken, og jeg sørgede for dessert og garniture. Igår morges var jeg tidligt forbi fiskemarkedet for at købe frisk fisktil aftensmaden
Roastbeef

Roastbeef

Server med kartofler og garniture. Som tilbehør kan man jo lave kartofler i alle afskygninger men jeg foretrækker ovnbagte halverede kartofler eller hasselbagte kartofler

Blomkålssuppe med dild og ristede mandler

½ bdt dild – plukket og skyllet ( gem lidt til toppen af suppen). Supper bliver ALDRIG for meget her i efterårsdagene… Og den her er god for sig selv eller med et stykke bagt fisk i som hovedret

Melondrik

Nakkekoteletter med æble-pastinakkompot En forholdsvis hurtig og nem ret med en lækker, rustik rodfrugtkompot og kålblade og purløg som garniture, sammen med den