Gastronomisk opskrifter

Dragsholm Slot, Den Gastronomiske Oplevelse

Dragsholm Slot, Den Gastronomiske Oplevelse

Som lovet (bedre sent end aldrig) kommer der her et indlæg om den gastronomiske oplevelse på Dragsholm Slot, hvor min kæreste friede til mig, læs om det her
Jægergryde

Jægergryde

Jeg har søgt hjælp i husmoderleksikonnet, i det gastronomiske leksikon, på Wikipedia og i diverse andre oplagsværker og på hjemmesider uden held
Vegansk mad til en dag – økologisk, billigt og sundt!

Vegansk mad til en dag – økologisk, billigt og sundt!

Jeg vil med glæde indrømme, at dette eksempel på en dagskost ikke er noget gastronomisk vidunder. I dette indlæg vil jeg vise dig, at en vegansk kost hverken behøver at være dyr eller meget varieret for at opfylde menneskers ernæringsbehov
Svinekæber

Svinekæber

Man skal udnytte hele dyret, når man slagter, siger den gastronomiske trend. Del. Hvis du fortæller dine teenagedøtre, at der er svinekæber på menuen, er der stor sandsynlighed for, at de finder en veninde at spise hos eller smutter forbi den lokale pizzapusher
Fanøkringle

Fanøkringle

Besøger man Sønderho Kro får man en gastronomisk oplevelse med specialiteter fra Vadehavet. Besøger man Sønderho Kro får man en gastronomisk oplevelse med specialiteter fra Vadehavet
Scrambled eggs

Scrambled eggs

I det noget nyere Gastronomisk Leksikon (fra 2010) står der blot, at æggene varmes under omrøring. Scrambled eggs er sådan en slags ægge-rodsammen (scrabmbled betyder rodet sammen)
homemade Sushi og godt selskab.

homemade Sushi og godt selskab.

Går dagens gastronomiske oplevelse. ▼. december. (16). Jeg har fødselsdag, så selvforkælelse er vel okay. Det at byttepakker, også Odas
Trykkokt tomatsaus

Trykkokt tomatsaus

Gi denne tomatsausen 15 minutter under trykk og du får et utenomjordisk resultat verdt en shoutout i de gastronomiske galakser
Coleslaw med tomat, peberfrugt og avokado

Coleslaw med tomat, peberfrugt og avokado

Mad skal bare være nemt i øjeblikket… Ikke de store gastronomiske overvejelser. Det meste af min mad for tiden er noget fisk/skaldyr eller æg med en eller anden form for grønt tilbehør
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Stilen er italiensk og så lige med lidt sidespring til det franske, asiatiske og molekylært gastronomiske nordiske køkken

Eddikesur og god

og det er også langt mere gastronomisk interessant -det er grundtanken bag. Den søde eddikemester Andreas Harder i Nordhavn med hans eddikeanlæg fra Bonn

Frederiksdal – spritnye idéer på gamle træfade

Det er vigtigt at starte tidligt med den gastronomiske opdragelse. Frederiksdal er sandsynligvis det mest ambitiøse vinprojekt på dansk grund, men faktisk starter historien med to gastronomers drøm om at producere sortfodssvin