Gazpacho kold tomatsuppe opskrifter

Gazpacho – kold tomatsuppe

Gazpacho – kold tomatsuppe

Gazpacho er en suppe der stammer fra Spanien. Suppen er kold og spises ofte i sommermånederne, men kan også fint bruges resten af året
Gazpacho – kold tomatsuppe

Gazpacho – kold tomatsuppe

Her er endnu en af mine favorit-sommersupper, Gazpacho. Det er en koldtomatsuppe, som stammer fra Andalusien i det sydlige Spanien
Gazpacho – Kold tomatsuppe

Gazpacho – Kold tomatsuppe

Sæt i køleskabet i minimum 4 timer (eller på frys i 30 min), da suppen skal serveres iskold. 500 g modne tomater
Kold tomatsuppe gazpacho

Kold tomatsuppe gazpacho

Skold tomaterne og skær dem i mindre stykker. Skær agurkerne i kvarte og fjern kernerne. Skær agurken i mindre stykker
Gazpacho

Gazpacho

Gazpacho er en vanvittig lækker, kold suppe, jeg ynder tit at servere på varme sommerdage som en let forret eller sammen med flere småretter som en del af et helt måltid
Farvel til kedelige madpakker

Farvel til kedelige madpakker

Som inspiration har jeg fundet en gazpachotomatsuppe (som spises kold), en hytteost, en pære og en chokoladeproteinbar
Flashback-Fredag #super-sunde-supper

Flashback-Fredag #super-sunde-supper

Jeg har opskriften på en koldtomatsuppe, gazpacho, og en kold ærte-suppe. Det er endnu ikke blevet super koldt udenfor, så du kan stadig nyde en kold suppe
Madplan: Sommermad

Madplan: Sommermad

Jeg elsker også gazpacho om sommeren. Derfor skal den koldetomatsuppe med brødcroutoner selvfølgelig også på listen
Gazpacho

Gazpacho

Gazpacho er en spansk, koldtomatsuppe med masser af smag. Gazpacho med sprøde brødcroutoner og hakkede forårsløg
Gazpacho

Gazpacho

Gazpacho er en klassisk spansk ret, som er koldtomatsuppe. En lækker kold forsikring på en varm sommerdag
Opdatering: Hurtig og nem tomatsuppe

Opdatering: Hurtig og nem tomatsuppe

Den smager super godt kold, som en gazpacho, som er en kold suppe man kan lave af lige det man har. Du kan godt skolde, fjerne skindet og det grønne hvor stilken har siddet
Suppe

Suppe

I den danske dagligdag har supper af sydlandsk oprindelse, både varme og kolde, nu indtaget deres plads, fx gazpacho, ligesom den øgede tilgang af råvarer fra Kina og Indien har gjort, at de asiatiske klare supper med meget fyld også er blevet hverdagsmad

ugens menu uge 27 2013 – det røde kærlighedsæble

gazpacho – spansk koldtomatsuppe. Den kolde spanske tomatsuppe er dejlig på en varm sommerdag. bagte tomater, Den lille bog om tomater, gazpacho, kærlighedsæble, koldtomatsuppe, provencalske tomater, spansk tomatsuppe, tomater, tomater i drivhus