Langtidsstegt gedekød D. a. m. n. h. ø. j. s. t. y. l. i. g. k. e. b. d. p. å. v. r. ,. f. o. u. '. L. 6. 3. -. 1. ½. (. æ. ). R. I. 2. T. S. c. 0. 5. Å Mit køkken på Kreta
Gedekød med okra På øen her, er meningen dog helt klart at gedekød smager bedst. Gedekødet vaskes og renses for benstumper og hår Mit køkken på Kreta
Lam med stamnakati (gedekød) 2,5 kg gedekød skåret i portionsstørrelse (erstat med lam). 2,5 kg gedekød skåret i portionsstørrelse (erstat med lam) Mit køkken på Kreta
Lam med selleri Lad mig starte med at sige at, de fleste laver denne ret med svinekød, istedet for lam- eller gedekødMit køkken på Kreta
Lam med artiskokker 2½ kg lam eller gedekød, skåret i portionsstørrelse. 2½ kg lam eller gedekød, skåret i portionsstørrelse Mit køkken på Kreta
Lammekød med auronies 1½ kg lamme- eller gedekød skået i portionsstørrelse. 1½ kg lamme- eller gedekød skået i portionsstørrelse Mit køkken på Kreta