Hvis du ikke er fan af gedeost kan du også sagtens bruge andre typer af ost for eksempel feta. Sødmen fra græskar harmonerer godt sammen med den kraftige smag af gedeost
Hvis du ikke er til gedeost, kan du sagtens bruge feta, mozzarella eller lignende i stedet. Grov galette med porrer, bacon og ost / Spinat galette med svampe, feta og laks / Tomatgalette med frisk timian, vesterhavsost og pinjekerner / Små galetter med fyld
Hvis du ikke er så vild med gedeost, kan du sagtens bruge andre salte oste som fx feta i stedet. Jeg må indrømme, at der efterhånden er en del tærteopskrifter på bloggen, og det er simpelthen fordi, at jeg er lige så vild med tærte, som jeg er med gedeost
Hokkaido lasagne med ærter og ost / Græskar bygotto med brunet smør og grønkålschips / Grov tærte med græskar, løg og feta / Spicy græskarsuppe med æble og gedeost
Den ultimative toast med gedeost, valnøddepesto og karamelliserede løg / Grove scones med cheddar og løg / Fuldkornstærte med karamelliserede løg og gedeost / Bulgursalat med ærter, kirsebær, løg og feta
Hvis du ikke er til gedeost, kan du bare bruge feta, mozzarella eller lignende. Og med min yndlingskombination af spinat, karamelliserede rødløg og gedeost
Hvis du ikke er til gedeost, kan du sagtens bruge eksempelvis feta. En grov version fyldt med spinat, karamelliserede rødløg og gedeost – en konge kombination
Du kan sagtens fylde galetten med andre kombinationer som karamelliserede løg, timian og gedeost / laks, spinat og asparges / en klassiker som broccoli, skinke og feta / eller måske en sød version med bær, mørk chokolade og mandel-frangipane – husk dog at komme lidt sukker i både fyld og dej ved sidstnævnte
Laksetærte med spinat og feta / Spinattærte med hytteost og pinjekerner / Tærte med hokkaido græskar, løg og feta / Tærte med karamelliserede rødløg, spinat og gedeost