Stop gedeost ned i fignerne og rul serranoskinke omkring dem. Hele figner med gedeost og serranoskinke 6 figner100 gr gedeost6 skiver serranoskinke6 små kviste rosmarin6 tsk flydende honning6 træspydPeber og saltOlivenolieSkær et kryds i hver figen og giv dem et let tryk så de åbner sig. 100 gr gedeost
Jeg har her brugt dem i en lille hapser, der faktisk kan være både en forret og en dessert. 4 store spsk blød gedeost. Rør gedeosten med 1-2 tsk reven citronskal og evt. desserter, forretter, frokostretter 4 store spsk
Retten fungerer rigtig godt som en let hovedret, men er også god som en forret til flere. Kernen i chevre chaud er at skabe balance mellem syre, salt og sødme, da det virkelig fremhæver smagsnoterne i gedeosten
Men det er en simpel og lækker kombi af gedeost, knoldselleri, honning og rosmarin, der fungerer så godt som hapser til eksempelvis appetizer, snack eller forret ELLER oven på en grøn, frisk salat
De er i øvrigt også glimrende som forret eller tilbehør. Et godt eksempel er disse lækre aubergineskiver, som først er stegt på grillpande og dernæst bagt med gedeost
Jeg kan anbefale kartoffelrøsti med avocado og laks / Asiatisk rejecocktail med avocadocreme, mango og kokos / Friske figner med mozzarella og balsamico / Bagt knoldselleri med gedeost og honning
Bestil en skål med frisk frugt, en frittata med græskar, gedeost og dertilhørende salat og friskbagt brød, yoghurt med frisk frugt og hjemmelavet granola, varm quinoagrød… og jeg kunne blive ved
Fristende forret med æble, gedeost og honning. Banankage med chokolade er en nem, hurtig og god skærekage, som med garanti altid bliver svampet og blød
aubergine, tomater og squash m gedeost. Tomaterne spises som tilbehør – eller måske som forret. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
bogehvedesalat med kirsebær, gedeost og pistacie, Linsesalat med aubergine og figner og Spicy jordskoksalat med peanuts er kun en brøkdel af alle de spændende opskrifter, du finder i Emma Martinys kogebog