Rugbrødet bliver i dette tilfælde ristet i ovnen med selskab af et par skiver gedeost på toppen. Lidt honningsødevalnødder på toppen og et kværn friskkværnet peber, og så er noget nær den perfekte luksus rugbrødsmad klar til frokost - gerne med en ordentlig portion gnavegrønt til
Spinattærte med karamelliserede løg og gedeost / Galette med spinat, soltørrede tomater og gedeost / Knoldselleri med honning og gedeost / Den ultimative toast med gedeost, valnøddepesto og sennepsdressing
Denne toast var vores signaturtoast og består af en grov pesto med ristede valnødder, parmesan og basilikum, en lækker gedeost (du kan også bruge en almindelig god smelteost, hvis du ikke er vild med ged), karamelliserede rødløg og sprøde ærteskud
Vend rødbeder med bær og honning og anret med gedeost og valnødder. Fetaosten kan udskiftes med gedeost, og bærerne med de pæneste de har i supermarkedet
Skær gedeost i skiver og fordel på brødene. Anret brødet på salaten og dryp lidt honning over. Vend forsigtigt dressingen i salaten sammen med hindbær og valnødder
blev gedeosten skiftet ud med blå ost. og vendes med honningen, hvorefter panden tages af varmen. Valnødderne ristes ganske kort i lidt olivenolie på panden
Læg en skive gedeost på hver skive brød og dryp lidt honning på toppen. Salade au Chevre Chaud er en traditionel fransk salat, som i bund og grund kun består af salat, løg, valnøder, dressing og brød med gedeost
Flæk et stykke bananbrød, put et par skiver gedeost - den der rullesag - i midten. Har du brug for en kage til en fødselsdag, kan du udskifte nødderne med hakket mørk chokolade eller rosiner/hakkede abrikoser og måske tilsætte lidt mere honning (som det også var angivet i den oprindelige opskrift)
Gedeost enten rulle eller som her friskostsalat, evt. pærevalnødderflydendehonningJeg brugte en mild flydende honning med hyldeblomst der passede perfekt til valnødderne, pærene da den ikke var for sød
Hvis du spiser gedeost, kan de flækkes og beriges med en skive i midten inden de smides i madpakken. 1 tsk honning eller dadelsød. 1 dl hakkedede valnødder (kan undlades). 1 tsk honning eller dadelsød. 1 dl hakkedede valnødder (kan undlades)
Brødene er toppet med en skive gedeost og drysset med lidt akaciehonning og så bagt i ovnen, så brødet er ristet og gedeosten er varm og nærmest smeltet