Med æbler, honning og en gedeost har man en nem lille forret eller frokost til weekenden. Anret salaten på tallerkner eller i små skål og placer en skive æble med boblende gedeost ovenpå
Croque madame – ultimativ søndagsmorgenmad / Ristet rugbrødssandwich med avocado, spinat og gedeost. Forrige søndag deltog jeg i DM i toast med min søde veninde
Spinattærte med karamelliserede løg og gedeost / Galette med spinat, soltørrede tomater og gedeost / Knoldselleri medhonning og gedeost / Den ultimative toast medgedeost, valnøddepesto og sennepsdressing
Top med skiver af grønne asparges i passende størrelse (og husk at knække den seje bund af først) drys med pinjekerner og pensl med en blanding af honning og chiliolie (alt efter chili-trang kan lidt af olien erstattes af alminelig olie)
Vend rødbeder med bær og honning og anret medgedeost og valnødder. Fetaosten kan udskiftes medgedeost, og bærerne med de pæneste de har i supermarkedet
Herefter toppes med saucen og smuldret gedeost. Start op med pureen, som gerne må stå og sætte sig, men nedenstående bliver tilberedt – bare den ikke bliver decideret kold
Tilsæt olien, pisk det godt i gennem, og smag til medhonning. Pisk eller ryst balsamico, æblecidereddike, honning, ½ tsk salt og et par kværn peber sammen
Jeg har først for meget nylig fået øjnene op for gedeost i ruller - det er utrolig alsidigt og smager også fantastisk koldt med hjemmelavet knækbrød og blommer og honning som en lille dessert