Gelato opskrift uden ismaskine opskrifter

Gelato – Italiensk is med vanilje

Gelato – Italiensk is med vanilje

Jeg fandt en gammel, men utrolig nem opskrift jeg har på italiensk vanilje is. Det er en grundopskrift så du kan tilsætte det du har lyst til af forskellig smag
Chokolade gelato is :)

Chokolade gelato is :)

I. s. o. m. e. r. l. a. v. d. j. g. n. æ. k. c. h. i. ,. t. p. å. N. u. f. y. b. ). O. 2. 4. ø. 1. ½. 5. 0. F. P. T. J. G. S. H. w. W. D. 7
Vanilla gelato with caramel and almond swirl

Vanilla gelato with caramel and almond swirl

I discovered this recipe one morning when I was watching a cooking show hosted by a Welsh lady who has lived in Italy with her family and absolutely loves Italian food including gelato of course
Granola Bars

Granola Bars

Vanilla gelato with caramel an. This time of year I usually bake a few cakes using my NFL helmet pan and decorate the cakes with lots of icing
Coffee Caramel

Coffee Caramel

Vanilla gelato with caramel an. I was recently invited by Nespresso and Kokkedal Castle to create a dessert recipe – only condition was of course that it had to contain coffee

DOLCE VITA

Når man er i Italien er der en ting som tæller fødevarermæssigt (udover pizza og pasta) gelato. Dejlig velsmagende gelato, som jeg varmt kan anbefale jer at prøve

sommer 2017 – vol 2 – Italien

Vi har drukket så mange espressoer og cappucioner trods varmen – og spist meget gelato. Så er det tid til del 2 af vores ferie

Rom 2018

beregnet – men vi fandt en Gelato café og det hjælper jo altid på humøret med. Rom skal der til. I 2005 var jeg i Rom sidst, og det var
Det veganske Aarhus

Det veganske Aarhus

Mammi’s Gelato – cremet is. Her kan du få en salat eller en vietnamesisk sandwich (uden mayo). Den serveres brændende varm med ris og koriander (så bed om at få den uden, hvis du heller ikke er til sæbe på maden)
FIGEN CAPRESE

FIGEN CAPRESE

Vi får den stadig ofte herhjemme (tror måske, det er den salat, jeg har lavet oftest i mit liv), men tænker, der ikke lige er så meget grund til at remse opskriften op her, da den nok er kendt af de fleste, der kigger vejen forbi bloggen