dag i min toscanske madforsøgsugeNår man siger det toscansk køkken, tænker man nok på pasta i lange bløde bander, men der er altså også en del kartofler, de gemmer sig bare lidt bedre
Tag kyllingen op og lad den køle af, hvorefter kødet pilles og gemmes til suppen. Varm olien op i en gryde, hvor karry og rød karry pasta brunes af, i inden løg og bladselleri tilsættes
Når pastaen er kogt al dente, hælder du vandet fra, husk at gemme ca. Den midterste, svampede, del af squashen kan man gemme og putte revet i en anden ret dagen efter
Uanset hvor lidt der er tilbage, er det værd at gemme. En rest af kogte ris kan f. ris, pasta, mosede tomater, havregryn, frysegrøntsager, eller hvad du nu bruger, så kan du altid lave dig et måltid uden at købe ind først
Helt sikkert en ”gemmer”. Tilsæt de kogte porrer. Og så sammen med lækker pasta. Stegt lange, laksepakker og flødestuvede grøntsager To slags fisk med de lækreste flødestuvede grøntsager og frisk pasta til
Si suppen fra som skal gemmes til senere til lasagnen. 500 g kogt kylling skæres ud i mundrette stykker. I et ildfast fad lægges 4 pasta plader i bunden. Læg tomat saucen oven på dernæst kyllingestykkerne ovenpå og så igen 4 pasta plader