Brunede kartofler af kartoflerpåglas. De søde, brune, sukkerglaseredekartofler er nok noget de fleste mest spiser ved festlige lejligheder – familiefester, jul, nytår osv
Rødløg hakkes fint og svitses på en pande i olivenolie. Del på Facebook (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Synes godt om dette
Holder sig på køl i glas med låg i en uge. Hæld salt i en bradepande læg bagerkartoflerneovenpå. Smelt smørret på en pande og sautér løget uden at det tager farve
Hamburgerryg på ca. Til kartoflerne varmes en stor pande op. Kartoflerne vendes i dette ved høj varme. Sukker hældes på og smelter uden at der røres i det
Start med lige at skære skorperne af brødet, skær det i mindre firkanter og smid det så på en pande, hvor du har smeltet en spiseskefuld smør sammen med lidt olivenolie
Lad derefter lammekøllen brune påpandenpå alle sider. Lam er også påskemad i Italien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketradition i familien
Fordel basilikumcremen i små glas, og kom lidt ærteskud (eller anden krydderurt) ovenpå. Skræl bagekartofler og løg, og riv begge dele på den grove side af rivejernet
Drik et stort, godt og dejlig glas rødvin til retten og indtag helst det hele i et særligt godt selskab - ligesom jeg gjorde det igår med cupcakemafiaen
Hæld den på et skoldet glas med låg og gem den i køleskabet. Jeg har dyppet rå grønsager i den, hældt den over friskkogt pasta, brugt den som dressing på en blandet salat med grønne linser og drømt om hvor godt den vil passe til nye ovnbagte kartofler
Jeg brugte tofu påglas fra Urtekram. Når kartoflerne har kogt færdigt, hældes vandet fra og kartoflerne moses med en piskeris (i mangel på bedre i mit køkken