De sidste blev afprøvet med en ny metode, nemlig honningglaserede. Så er det ved at være sidst på sæsonen med at spise rødbeder, en grønsag som følger os hele vinteren
Når de skal til at serveres, kommer de lige op på en varm pande med en god klat smør, en spsk honning, masser af frisk timian (rosmarin eller estragon ville sikkert også være lækkert) og lidt salt og peber
vanillie sukker - lidt salt - peber - honning - balsamico - smør. Imens smeltes lidt smør på en pande og rødderne vendes nu her i og varmes igennem, glaser dem nu med honning og balsamico og smag til med S&P
Efterfølgende kommes farin og honning på. Honning-glaseret kylling. Salt, peber og honning kommes på og det hele blandes (det er nok lettest at bruge fingerne)
Køl rødbederne lidt af og pil dem. honning. Arranger herligheden på et fladt fad – først med linser – fold rødbederne over – og drys med snittet forårsløg og evt
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt