Skræl rødbeder og skær dem i tern. Glaserede rosenkål. Server nu de stegte grønkål sammen med blandingen af boghvedekerner og rødebedetern, top til sidst med de glaserede rosenkål
De sidste blev afprøvet med en ny metode, nemlig honning glaserede. Så er det ved at være sidst på sæsonen med at spise rødbeder, en grønsag som følger os hele vinteren
Server med rodfrugter og glaserede rødbedder. Glaserederødbeder2-4rødbeder2 dl æblemost1 spsk smørFrisk timianAntallet af rødbeder afhænger af deres størrelse. 2-4 rødbeder
Skræl og vask rødbederne og skær dem i stykker på ca. Kog rødbederne i vand i ca. Lun rødbederne under omrøring til de er godt glaseret ind i eddike og smør
Køl rødbederne lidt af og pil dem. Arranger herligheden på et fladt fad – først med linser – fold rødbederne over – og drys med snittet forårsløg og evt
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt