Glasur med kaffe opskrifter

KanelCupcakes med kaffe glasur

KanelCupcakes med kaffe glasur

- dog blev der plads til en omgang kanelcupcakes med kaffe glasur. Smør glasuren på kagerne når de er afkølet og drys med lidt lakridspulver, krymmel eller andet fin pynt og server
Æblemuffins m. karamel glasur

Æblemuffins m. karamel glasur

en lækker efterårs-treat, som kan varme de koldeste eftermiddage eller sene aftentimer op - specielt med en god og varm kop kaffe til
Svampet chokoladekage m/mokka-mint glasur

Svampet chokoladekage m/mokka-mint glasur

Fordel glasuren på kagen, pynt med frysetørrede hindbær eller hvad du synes, og lad den køle helt af (helst i køleskabet) før den serveres med en god kop kaffe og måske en kugle vanilleis, hvis du bruger den som dessert
Kanelkage

Kanelkage

Til glasuren skal du bruge. Sigt det derefter op i massen med en si for at undgå mel klumper. imens kagen er i oven kan man lave glasuren
Kanelkage

Kanelkage

Og så er glasuren yndlingsglasuren med en lille snert af kaffe, og hvor den forbliver blød over flere dage
Devils food cake

Devils food cake

Glasur. Her med en kakao-kage med masser af chokolade-smørcreme. Tilsæt lidt kaffe for smagen. I mellemtiden kan glasuren laves
Brombærsnitter

Brombærsnitter

Da jeg havde en stor pose brombær liggende i fryseren – lavede jeg fornylig en stor portion brombærsnitter, som blev serveret til Lines babyshower, pyntet med lyserød glasur og frysetørret bær og derfor helt perfekt til anledningen
Mors chokolade drøm

Mors chokolade drøm

Hvis du ikke bryder dig om kokos, så gør som min mor, lav en halv portion af kokostoppen og fordel på halvdelen af kage, den anden halvdel kan du så putte almindelig glasur og krymmel på
Kokoskage med appelsin

Kokoskage med appelsin

Jeg har brugt følgende ingredienser til glasuren. Skær kagen ud i firkanter og nyd et stykke til en dejlig kop the eller kaffe
Chokolade drømmekage

Chokolade drømmekage

Bland fedtstof, kaffe, kakao, vaniljesukker, flormelis og kokosmel i en gryde og kog det langsomt op mens du ofte rører rundt i glasuren
Den lille konditor

Den lille konditor

Flormelis til glasur. Hak nødderne groft og rør dem i dejen sammen med den kolde kaffe. Jeg har med tiden fundet frem til en rigtig god og nem grund-dej, som jeg blot tilføjer fyld efter lyst