Rør nutellaen i glasurenmed håndkraft og smør det på kagerne som vist på billedet når de er kolde. chokoladecupcake mednutellafrosting, og her kommer opskriften
Dog smagen den helt som den originale grønne kage medkakaoglasur. Hvis du vil gøre den ekstra lækker kan du tilføje en spsk hassenøddesmør, så smager glasuren som nutella
Køl dem ned, og pynt medglasur og krymmel. glasur og krymmel). For mit vedkommende er den idéelle fastelavnsbolle en "almindelig" bolle, fyldt med nougat, marcipan og chokolade
PyntSom pynt brugte jeg frisk frugt, pink glasur bestående af skyr og jordbær protein pulver, og sund nutella fra ISIS, som toppet med hakkede hasselnødder
Glasur. Nyd en skive til brunchbordet, eftermiddagskaffen eller hvis den søde tand også melder sig om aftenen og prøv endelig med lidt smør på eller måske endda nutella – det ville sikkert være lækkert
Dernæst klippede jeg et for stort hul i sprøjteposen til glasuren, så det blev lidt for tykt. sprøje de enkelte dele hver for sig, og så efterfølgende "lime" de enkelte dele sammen med noget smeltet chokolade, nutella el
“Låget” lægges på og der smøres medglasur. Glasur. Smag til sidst til med stevia og hasselnøddesmør, nogle gange kan man smage avocadoen lidt kraftigere end andre