- og en masse sprøde valnødderFor med alle de skønne æbler, som diverse æbletræer i danmark pryder deres krone med lige for tiden, så er det altså med at få dem brugt - alt andet vil jo være en skam
Det blev i stedet denne supernemme chokoladekage, og så piftede jeg den lidt op med mokka-mint glasurog frysetørrede hindbær – bare så den så ud af lidt
pisk smør, flormelis, vanillesukker, kaffe og kakao sammen ogsmør på kagen. Man erstatter blot smørmed plantemargarine og kærnemælk med ½ liter vegansk usødet yoghurt
Pisk smørog vanilleessens sammen til det er luftigt, for eksempel på en køkkenmaskine. Tilsæt derefter flormelisog mælk og pisk, til den ønskede konsistens opnås
Kom resten af ingredienserne undtagen mel ogsmør op i skålen. Boller med creme, glasurog kokos. Nogle gange sker det at man ser et billede af noget bagværk, som man bare bliver nødt til at lave med det samme, når fristelsen er for stor
Når kagen er helt afkølet, kan den pyntes medglasur eller flødeostesmørcreme. Jeg har dog ‘snydt’ lidt, og har givet kagen en flødeostesmørcreme på toppen i stedet for den oprindelige hvide glasurog pynt af valnødder
Rør flormelisog vand sammen og fordel glasuren på den afkølede kage. Glasur. Pynt med krymmel og spiseligt glimmer og server chokoladekagen direkte fra bradepanden
Smørglasuren på brownien, når den er helt kold. Rør flormelis, smørog kakao sammen i en røremaskine med en flad spartel (eller brug elpisker) for middellav hastighed, til den er godt blandet og sammenhængende