Nu er det ikke fordi der er noget som helst galt med en helt almindelig og dejligt svampet banankage – jeg kunne var ikke lade være med at drysse lidt sukkerhjerter ud på glasuren – og så udstikke lidt hjertekager
Flormelis tilglasur. Når kagen er afkølet, pyntes den med glasur og revet limeskal. Men hvis jeg selv skulle spise alt det, som jeg har lyst til at bage, så ville jeg blive noget rundere at se på
Overtræk eventuelt den afkølede kage med glasur. Jeg havde nogle bananer til overs, fra da jeg lavede frugtsalat, og de var efterhånden nået det der brune stadie, hvor jeg ikke bryder mig om at spise dem
Du kan servere banankagen både med og uden glasur, men jeg synes nu, at en citronglasurtilfører noget ekstra godt til kagen og et godt modspil til bananerne
Tilsæt usaltet smør. 275 gr sukker2 æg2 mosede bananer275 gr hvedemel1 tsk bagepulver1 tsk natron1 tsk kanel150 gr usaltet smørGlasur. 50 minKøl af og kom glasur på
banankage med karamelglasur. Jeg var lidt bekymret for udseendet af kagen, da jeg tog dem op, for karamellen så lidt kedelig ud, men den fandt sit eget fine udseende efter optøningen, så det gik rigtig fint med at fryse den med glasuren
På den øverste lægges et lag glasur og på den anden (eller de andre, hvis du ønsker tre lag) fordeler du så enten lemon curd eller marmelade og til sidst et lag flødeskum
Kom alle ingredienserne tilglasuren i en gryde og smelt det ved meget svag varme. I én af de næste kager, jeg lægger op (jeg har tre mere klar til jer, som I virkelig kan se frem til), skal I også bruge kakaosmør – som giver den her voldsomt dejlige smag af hvid chokolade – så I kan lige så godt få den købt
Rør flormelis og appelsinsaft sammen til en tyk glasur. Glasur. Nyd en skive til brunchbordet, eftermiddagskaffen eller hvis den søde tand også melder sig om aftenen og prøv endelig med lidt smør på eller måske endda nutella – det ville sikkert være lækkert
Svarer tilglasurtil ca. Banankagen her er æggefri, men æggene kan tilsættes, hvis man vil. Man kan skære dem i skiver, pakke skiverne i fryseposer og fryse dem ned, så man altid har til en smoothie, is eller lignende