Glasur opskrifter

Æblemuffins m. karamel glasur

Æblemuffins m. karamel glasur

sukkerKaramel glasur. glasur. (jeg brugte 1 æble til skiverne)Når dine muffins er færdigbagte laves glasuren
Svampet chokoladekage m/mokka-mint glasur

Svampet chokoladekage m/mokka-mint glasur

Det blev i stedet denne supernemme chokoladekage, og så piftede jeg den lidt op med mokka-mint glasur og frysetørrede hindbær – bare så den så ud af lidt
Kanelkage med Glasur

Kanelkage med Glasur

Kanelkage med Glasur, 20 stykker. Da jeg først faldt over denne opskrift undrede det mig, at der ikke skulle æg i, men den er god nok
Choko/banan muffins med kakao/skyr glasur

Choko/banan muffins med kakao/skyr glasur

Ingredienser glasur. Ingredienser glasur. Et par lette choko/banan muffins med en kakao/skyr glasur og kun 98 kalorier pr. 6,3 gram Et par lette choko/banan muffins med en kakao/skyr glasur og kun 98 kalorier pr
Gulerodskage med glasur på lime og flødeost

Gulerodskage med glasur på lime og flødeost

M. i. n. m. a. d. h. v. e. b. s. l. u. t. o. ". ø. g. k. c. f. j. p. r. T. å. D. ,. y. J. -. 2. O. A. H. æ. (. 1. ). 0. 3. ¼. 5. 7. ½. F. 4. %. x. B. ®. P. S. G. V. /. 6. L. 8. 9
Vanille buttercream glasur

Vanille buttercream glasur

Pisk smør og vanilleessens sammen til det er luftigt, for eksempel på en køkkenmaskine. Tilsæt derefter flormelis og mælk og pisk, til den ønskede konsistens opnås
Skoleboller med glasur

Skoleboller med glasur

Boller med creme, glasur og kokos. Når bollerne er kølet af, pyntes de med hvid glasur og trilles i kokosmel
Dobos-tærte og glasur opskrift

Dobos-tærte og glasur opskrift

6. l. a. g. k. e. b. u. n. d. c. 2. 0. m. i. t. r. F. y. 5. o. h. s. ø. 3. (. 1. ). 4. æ. ½. f. p. v. G. -. /. C. S. ,. Æ. D. å. E. A. j. I. K
Kransekager med glasur

Kransekager med glasur

Men egen simple favorit er faktisk disse små kransekager med glasur. Glasur til kransekager. Rør æggehvider og flormelis sammen til en glasur
Den bedste chokoladekage

Den bedste chokoladekage

Den her kage har fået en super cremet og lækker glasur … . Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe