Gluten opskrifter

Gluten – en fandens værk

Gluten – en fandens værk

Gluten… Hvorfor undgå det for ALT i verden. Meeeeen lige med det der gluten, er jeg slet ikke i tvivl – det gør ingen mennesker godt – og her mener jeg udtrykkeligt, som i SLET IKKE

Gluten eller ej?

af os måske har glutenallergi uden at vide det. Bunden af den officielle kostpyramide er stadig fuld af brød og pasta
Søde müsliboller uden gluten, mælk og sukker

Søde müsliboller uden gluten, mælk og sukker

2 mosede bananer2 æg2 spsk flydende margarine1 spsk akaciehonning1 1/2 dl glutenfri havremüsli (jeg brugte Urtekrams)1/2 dl rosiner 1 dl glutenfri havremel1 dl fin glutenfri mel (jeg brugte Schär C)1 tsk bagepulver En smule vanillepulver 1/2 tsk havsaltRør det våde sammen og tilsæt resten af ingredienserne